onsdag 9 januari 2013

Nytt år, ny termin - samma kurser!

Ja minsann, nu är det 2013, dags att springa ut på trappan...

Fast först, en hel del plugg. Och inte så många lektioner (känns det just nu i planerande stund). Jag har lagt in terminsplaneringen bland länkarna, där också arbetsuppgiften till nästa onsdag samt slutuppgiften i hinduism/buddhism snart kommer att ligga (när word förstått att det är dags att börja arbeta igen). Och det kanske är läge för några sammanfattande kommentarer då:

svenska
Talen ni hållit - ni som hållit... - ligger alltså kommenterade på youtube. Berätta för mig om ni har problem med att se kommentarerna (outgrundliga problem, men förhoppningsvis lösbara). Matrisinringningar för texterna får ni nästa vecka (med den reservationen jag har med detta: ni kommer inte att få ut så väligt mycket av det. Tror jag.).

religion
Vi ger oss nu in i avdelningen hinduism/buddhism. Slutuppgiften gick jag igenom i dag, och den ligger (strax) bland länkarna som sagt. Om man inte vill använda Powerpoint, och inte har tillgång till iBooks, har jag fått mig issuu.com och storybird.com rekommenderat, länkarna också uppe i hörnet, tillsammans med en "hurfunkardet"-site för storybird (hur bra är inte det?!). Jag har alltså inte prövat någondera verktygen själv, men det är klokt folk som rekommenderat dem.

Till på onsdag 16 jan har ni en uppgift, religion på nätet. VIKTIG!! Ligger i övre hörnan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar