söndag 14 april 2013

Vad jag funnit och vad jag saknar - Religion

1. Jag har (en gång till) läst och i flera fall jublat över era ABC-böcker. Betyg och kommentarer ligger nu i Fronter UTOM för Edvin och Linnea vars filer oupphörligt trasslar. Jag måste be er om att lämna in på ett USB istället, för hur jag än trixar runt vägrar GD samarbeta. Mattias bok fick jag till slut fram, så varför det inte går med era är ett mysterium... MoaW har annonserat datatrubbel - men jag har ännu inte fått in något jag kan läsa av dig?

2. Det är en rätt ansenlig grupp som valt att inte lämna in den här uppgiften. 12 pers. Efter att ha tänkt fram och tillbaka ett stort antal gånger resonerar jag nu så här: det ÄR möjligt att skramla in ett G i religion A utifrån en godkänd (eller högre värderad) skrivning i de abrahamitiska religionerna UNDER FÖRUTSÄTTNING ATT MAN ÄR AKTIV AV ATTAN DE SISTA TRE LEKTIONERNA I RELIGION (första i maj, se planeringen) SOM KOMMER ATT ÄGNAS ÅT ETISKA RESONEMANG PÅ OLIKA SÄTT. Det är INTE möjligt att få ett högre betyg (eftersom det finns flera betygskriterier man inte visat att man uppnår - och som man då inte tagit chansen att uppnå).

3. Den som nu i sista stund känner att det var ett ganska ostrategiskt beslut att inte göra/inte göra färdigt/inte lämna in ABC-boken kan lämna in - men INTE SENARE ÄN den 15 maj. Fredag den veckan sätter jag nämligen religionsbetygen. Då är kursen SLUT.

Så då vet ni vad ni har att förhålla er till. Basta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar